А в яку пору року Вам найбільше подобається відпочивати? У багатьох людей пора відпусток це саме літо. А якщо набридло одноманітне море і пляж, то відмінним місцем для відпочинку виявляється саме Карпати. Тут є все, щоб знайти цікаве дозвілля для будь-якого туриста: гори, озера, природа, унікальний колорит. Відпочинок в Карпатах влітку – це величезний вибір розваг, де кожен може знайти щось своє.

Що робити в Карпатах влітку?

Значна кількість всіх туристів приїжджають в гори заради екстриму і приємних фізичних навантажень. В першу чергу згадують підйоми в гори, коли люди думають про Карпати влітку. Що подивитися, якщо Ви хочете чогось більш цікавого, ніж скелелазіння?

У цій унікальній природній зоні багато хороших можливостей для активного відпочинку. Наприклад, великою популярністю користується катання на джипах або квадроциклах.

Особливі відчуття можна отримати під час рафтингу. Це спуск на човні по водоймі з сильною течією. Приємні емоції від швидкості і небезпеки дозволять заряджати адреналіном і енергією. Крім цього варто обов’язково спробувати покататися на тролеях. Справжнє почуття польоту на величезній швидкості.

А для того, щоб під час відпочинку в Карпатах літом комбінувати екстрім і релакс, варто покататися на коні. Це задоволення доступне, як дорослим, так і дітям. Тому не дивно, що воно користується такою популярністю.

А найприємніше в літню спеку – це поплавати в гірських річках, озерах. Чисті води, відмінна екологія це зовсім не те ж саме, що плавати в річці Дніпро. Вкрай популярно в цей час ще займатися дайвінгом, щоб побачити унікальний підводний світ своїми очима. Для тих, кому подобається відчувати екстрим, пропонується скористатися водними скутерами. Ціни стартують приблизно з п’яти сотень гривень за годину.

Коли поїхати на відпочинок влітку найкраще?

Час для відпустки в Карпатах літом краще вибирати в залежності від Ваших побажань. Якщо любите активні піші походи, подорожі на гірські масиви, тоді краще вибирати початок або кінець літа, коли вже не так жарко і не сильно холодно.

А ось липень і початок серпня цей час для справжніх любителів води, щоб покупатися і зайнятися активними водними розвагами. Через специфічний місцевий клімат, для купання це найгарячіша пора року. Іноді навесні буває так само тепло, як і влітку. Однак за цей період вода не встигне так швидко прогрітися.

Чому варто відпочивати літом у Карпатах, а не на морі?

У літній період у багатьох людей з’являється бажання «махнути на море», щоб погрітися на сонці і покупатися. Як правило, туристи в першу чергу дивляться на закордонні курорти, забуваючи як класно можна організувати літній відпочинок в Карпатах. Але ж тут є те ж саме, без шкідливого сильного ультрафіолетового випромінювання, а також все необхідне для релаксу:

  1. Кришталево чисте повітря.
  2. Приголомшливі види гір і унікальної природи.
  3. Красивий ліс – бальзам для легень.

Відпочинок в Карпатах літом пов’язаний з походами, неймовірно красивими зонами для фотосесій і запаморочливими панорами.

Наприклад, щоб піднятися на найвищу гору України взимку, потрібно хороша фізична і моральна підготовка. А ось якщо, відпочиваючи в Карпатах влітку, вибрати Говерлу, то піднятися на неї зможуть навіть люди літнього віку. Справа в тому, що є різні стежки, що ведуть на вершину. Деякі серед них складні і вертикальні. А інші нагадують легку прогулянку.

Доступні ціни дозволяють розширити варіативність відповідей на питання, куди поїхати в Карпати літом. Тарифи на різні послуги, включаючи житло, харчування та екскурсії вигідніші, ніж в інших країнах. А асортимент цих пропозицій майже нічим не поступається.

Звичайно, це далеко не повний перелік всіх переваг. Просто Карпати це не просто кілька пов’язаних між собою гір, а цілий унікальний світ, де зустрінете особливу фауну, флору, культуру та кухню.

Що потрібно продегустувати в Карпатах влітку?

Карпати це чудове місце для всіх, хто любить смачно поїсти. Відпочинок в західній Україні влітку безпосередньо пов’язаний з тим, щоб спробувати особливі місцеві страви, такі як грибна юшка і банош.

Особливо місцева харчова промисловість сподобається справжнім любителям сиру. Безліч локальних сироварень, де на екскурсії не тільки розкажуть все про приготування смачного продукту, але і дадуть спробувати справжній сир.

Крім цього, обов’язково варто відвідати унікальні сувенірні ринки. Можна купувати продукти, виготовлені за традиційними народними рецептами, наприклад, сушені гриби або варення. Сувенірні ярмарки стануть справжнім відкриттям для всіх любителів смачних наливок і солодкого меду, якого тут в надлишку на будь-який смак.

Де зупинитися в Карпатах влітку на відпочинок?

Все таки відпочинок в Карпатах влітку це походи і купання в першу чергу. Але навіть один день такого активного задоволення може добряче втомити. І щоб з новими силами повернутися до розваги варто відпочивати в відмінних умовах.

Саме для цього пропонуємо Вам зупинитися в наших котеджах. Це невеликі острівці самоти з усіма зручностями, в яких і далі можна насолоджуватися неймовірною красою Карпат.

Будиночки в горах обладнані інтернетом та дитячими ігровими майданчиками. Загалом, створено все необхідне, щоб для Вас, щоб відпочинок літом у Карпатах залишився надовго в пам’яті.

popup
Думаєш відвідати нас літом або восени?

Встигни забронювати котедж, до 1 червня*, за старою ціною!

*з 1 червня ціни збільшаться

Забронювати